PODCAST

ipod_people_blueff

Iratkozz fel a podcast szolgáltatásra, és akkor automatikusan megkapod a legfrissebb adást, vagy letöltheted az összes eddig rögzítettet is.

miez
Ha nem tudod, mi az a podcast, olvasd el ezt itt fent. Ha utána se, akkor kérdezz meg valaki vagy hagyd az egészet.

itunes
Legjobb ha az iTunes Store-ban keresel minket, ott a legkönyebb ránk találni. Ott az összes eddig feltöltött adás, lehet megjegyzéseket tenni, szeretni, nem szeretni.

feed
Ha olyan podcast kezelőt használsz, ami nem látja az iTunes Store-t, akkor abba ezt a linket másold be. De ez arra is jó, ha olyan böngészőben nyitod meg, ami tudja kezelni az RSS feedeket, ilyen például a Firefox.

Ha ez se jó, akkor keresgélj tovább, be vagyunk még regisztrálva ide-oda, például a Stitherbe.

Join the Conversation

53 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Kipróbáltam az AAC tömörítést, és a világon semmi különbséget nem hallottam. Ráadásul kisebb sem lett a fájl. Biztos rosszul csináltam valamit.

  2. 1 szavazat a mono adásoknak, a tárhelynek is spórol, a mobilinternetemnek is spórol, plusz a sztereo adásnál kifejezetten zavaró volt, amikor nem ugyanolyan erősen szóltatok a két oldalról. Viszont MP3 helyett AAC/m4a-ra váltani érdemes lehet, mert ugyanolyan méret mellett jobb hangminőséget biztosít (vagy kisebb mérettel ugyanolyan minőséget), és azt is támogatja ma már minden eszköz/szoftver.

  3. Tomi, a “húsvét, muszika TV, kiskert” adásban néhány helyen mintha 2 hangsáv úszkálna egymás alatt-fölött, pl. 18:10 környékén.