(sajnos nincs hosszú ű a címsor betűtípusában)

Elszalad megint egy év, újra itt a gombagyűjtés, a gombapresszó támogatói két hete. Május 1-e és 14-e között adományokat gyűjtünk magunk és imádott rádióműsorunk megsegítésére, ami egyben lehetőség arra is, hogy így is kifejezzétek múlni nem akaró ragaszkodásotokat.


De még mielőtt a támogatás mikéntjére térnénk, lássuk, milyen ajándékok várnak az adományozókra.

A 10 000 Forintot, vagy ennél többet adományozók az alábbi négy ajándék közül választhatnak: póló, szatyor, hátizsák, posztercsomag.

PÓLÓ


Igen, az ott egy jelzőrakéta pisztoly. Aki nem tudná, mi az, hallgassa meg ezt a rövid kis adásrészletet.

JÉZUS ÉS A JELZŐRAKÉTA

A képek egyelőre csak illusztrációk. A választható szinekről, fazonokról, méretekről és minden más szükséges információról a gyűjtés lezárultával levelet kaptok.

SZATYOR

36 cm x 42 cm-es hosszúfülű, vászon bevásárlótáska. A választható szinek a gyártónál aktuálisan rendelkezésre álló készlettől függnek. Erről és minden más szükséges információról a gyűjtés lezárultával levelet kaptok.

HÁTIZSÁK

34 cm x 44 cm-es poliészter, zsinóros hátizsák. A választható szinek a gyártónál aktuálisan rendelkezésre álló készlettől függnek. Erről és minden más szükséges információról a gyűjtés lezárultával levelet kaptok.

3 DARABOS POSZTERCSOMAG

30 cm x 40 cm-es szines reprodukciók.
Aki kíváncsi arra, hogyan készültek az eredeti alkotások, az itt meghallgathatja:

Gombapresszó / 2007. június 12.

50 cm x 40 cm-es fekete-fehér poszter.

A három poszter ilyen szép irathengerbe lesz csomagolva.

Az 5000 és 10 000 Forint közötti adományozók ezt a kettő 6 x 8 cm-es hűtőmágnest kapják ajándékba.

Akik pedig 5000 Forint alatti összeget, azok 1-1 kitűzőt vihetnek haza.

A TÁMOGATÁS MENETE

Támogatást az év bármely napján szivesen fogadunk, de a fenti ajándékok – gyártási és szervezési okokból – egyelőre csak azoknak járnak, akik ebben a két hétben küldik támogatásukat.

Akik rendelkeznek PayPal fiókkal, azok a tamas.rakusz@gmail.com címre vagy az alábbi képre kattintva tudják átutalni támogatásukat. Akiknek még nincs, de szeretnének egy ilyen – sokszor igen hasznos – fiókot regisztráni, azok egy perc alatt megtehetik itt: PayPal regisztráció.

A fenti képre kattintva azok is tudnak utalni, akiknek nincs PayPal számlája, de ekkor a PayPal a kezelési költséggel csökkentett összeget küldi tovább. Ebben az esetben a banki utalás talán jobb megoldás. De ahogy érzitek.

Banki utalás esetén nagyon fontos, hogy a megjegyzés rovatba IRJÁTOK BELE AZ EMAILCÍMETEKET!

OTPBANK
Rakusz Tamás József
11773425-80947080

Ha elakadnátok, vagy bármivel kapcsolatban kérdésetek van, dobjatok egy emailt a tamas.rakusz@gmail.com címre.

AZ AJÁNDÉKOK
KIVÁLASZTÁSA ÉS ÁTVÉTELE


A két hét leteltével összesítjük az adatokat, és minden adományozót emailben keresünk meg, melyben benne lesz minden adat, ami alapján kiválaszthatják az épp megfelelő ajándékot.

A gyártás lezárultával ismét kaptok egy emailt, amiben elmondunk majd mindent arról, hogy mikor és hol tudjátok átvenni a kiválasztott tárgyat.

Egy – vagy kettő – budapesti átvételi hely lesz, meglátjuk, hogy állunk akkor épp a vírussal. A vidékiekkel és a külföldiekkel egyeztetünk.

<

Köszönjük mindenkinek a támogatást, a szeretetet, a törődést!
Csináljuk, amíg tudjuk, amíg van, aki hallgatja.

Addig is találkozunk az ismerős helyeken:

iTunes
Spotify
Twitter
Telegram
YouTube

… és persze a közelgő gombapresszó találkozón, amit a vírus csak arrébb tenni tudott!

Ölelünk, csókolunk benneteket!